• Kleding

 • Gratis Wedstrijdkleding

  Ten Donck heeft blauw en geel als haar clubkleuren. Dit zijn dan ook de kleuren waaruit het wedstrijd tenue van Ten Donck bestaat. Bij Ten Donck vinden wij het belangrijk dat iedereen er goed gekleed en uniform bij loopt. Daarom heeft Ten Donck een heuse eigen kledinglijn. Deze kledinglijn is opgezet in samenwerking met MutaSports uit Leeuwarden en mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. Bij Ten Donck wordt de wedstrijdkleding, dat wil zeggen een wedstrijdshirt, wedstrijdbroekje of rokje, sokken en trainingspak, in bruikleen uitgegeven. Voor de jeugd zijn er ook sporttassen. Dat wil zeggen dat je bij Ten Donck gratis clubkleding krijgt! Het is verplicht deze wedstrijdkleding uitsluitend op wedstrijddagen te dragen. Uitzonderingen zullen aangegeven worden door het bestuur. Voor, tijdens en na trainingen is het dus niet toegestaan om de wedstrijdkleding te dragen!

  Trainingskleding

  Naast de gratis wedstrijdkleding is er ook trainingskleding te koop. Deze kleding kan vrijwillig gekocht worden. Je mag dan ook zelf bepalen wanneer je deze kleding draagt. De trainingskleding kan besteld worden door middel van het ‘Bestelformulier kleding Ten Donck’. Dit formulier, voorzien van een handtekening, kan gedeponeerd worden in de kopij bak in de Haspel (onder de tv). Het formulier met handtekening kan ook gescand worden en gemaild naar webmaster@tendonck.nl Er zal gewerkt worden met vooraf vastgestelde inschrijfperiodes. De bestelformulieren worden verzameld en op vooraf aangegeven besteldata zullen de bestelling doorgegeven worden aan de kledingleverancier. Aan de te bestellen artikelen zitten minimale bestelaantallen gekoppeld. Als het bestelaantal van een bepaald product te laag is zal deze bestelling geen doorgang vinden. Deze bestelling zal dan meegenomen worden naar de volgende bestelperiode. Promoot de producten dus bij je teamgenoten zodat de minimale bestelaantallen snel gehaald worden. Ook zal er reclame gemaakt worden op de website als blijkt dat een bestelling de minimale aantallen niet gaat halen. De levertijd zal ongeveer 8 weken zijn.

  De te bestellen producten zijn:

  Trainingsshirt zonder bedrukking. €19,-

  Dit sportshirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geeft je, door de goede pasvorm, alle bewegingsvrijheid tijdens het sporten. Het shirt past feilloos bij de overige Ten Donck kleding producten en is dan ook voorzien van een geborduurd, officieel Ten Donck logo. Ook leuk om hier met het hele team in warm te lopen voor de wedstrijd!

  Trainingsshirt met bedrukking. €25,-

  Maak het trainingsshirt nog meer eigen door er je eigen naam op te laten drukken!

  Trainingsshort. €16,-

  Net als het trainingsshirt is de short ook gemaakt van hoogwaardig materiaal en zo gemaakt dat het lekker zit om in te trainen! Met het trainingsshort maak je jouw trainingsoutfit helemaal af! Ook op dit kledingstuk is het officiële Ten Donck logo te vinden!

  Hooded sweater. €26,-

  Deze stoere sweater is één van de pronkstukken uit de Ten Donck trainingslijn. Je kan de sweater gebruiken om warm te blijven tijdens de training, maar hij kan ook makkelijk op een spijkerbroek gedragen worden tijdens het supporten van alle Ten Donck teams! Geheel in de stijl van de complete kledinglijn is ook deze sweater voorzien van het officiële Ten Donck logo!

  Ten Donck sokken. €7,-

  De Ten Donck sokken zijn onderdeel van het wedstrijdkleding pakket. De eerste keer zul je dan ook een paar, gratis, bij de rest van je wedstrijdkleding krijgen. Wil je een extra paar, of is je eerste paar kapot dan kan je gewoon een paar bij bestellen!

  Bestelmomenten.

  De eerst volgende datum waarop Ten Donck de bestellingen door zal geven aan de leverancier is: