• Kampkids,

    Ik werd heel blij toen ik hoorden dat jullie allemaal mee gaan op kamp, dit jaar word het allemaal anders dan jullie gewend zijn. Want jullie moeten mij helpen!

    Laat ik mijzelf eerst even voorstellen: ik ben Rick Grimes (42 jaar), oud- politieman. Tijdens mijn carrière heb ik veel bizarre dingen meegemaakt . Samen met mijn team zorgde wij er jaren lang voor dat jullie veilig over straat konden. Onze prestaties bleven niet heel  lang onopgemerkt. Zo werd ik al snel overgeplaatst naar Atlanta (USA). Waar ik met de ergste schurken, bankrovers, dieven en ander tuig te maken kreeg. In die tijd hebben we zelfs tegen zombies gevochten. Niks was te gek!

    Maar dit heb zelfs ik nog nooit meegemaakt, in Hattem de plek waar het kamphuis staat, woont de familie El Capo. Zij zorgen ervoor dat het al jaren onveilig is in Hattem. Ze handelen onder andere in drugs en wapens. Deze familie El Capo doet alles voor geld, macht en status. In 2015 probeerde een ander politiekorps ze te pakken te krijgen. Nadat zij te dichtbij kwamen ontvingen ze allemaal een paar schoenen thuis met daarbij de tekst "trek de schoenen aan, loop weg en blijf weg. Dit is de laatste waarschuwing! ". Natuurlijk wilde ze niet opgeven en het politieteam besloot tegen beter weten in door te gaan.  Het enigste wat ik jullie daar nu over kan vertellen is dat wij dat hele team al een jaar niet hebben gezien, van de aardbodem verdwenen. Ben er ook bang voor dat dat niet meer gaat veranderen.

    Waar ik jullie voor nodig heb; jullie gaan naar Hattum, waar de familie El Capo in een heel groot huis woont. Dit huis aan de rand van het bos is te herkennen aan de vele slaapkamers, naar zeggen zeker 25! Het is aan jullie om te infiltreren (in het geheim binnendringen) bij de familie El Capo. Misschien als je naar ze luistert en doet wat ze willen kunnen we informatie winnen, en hopelijk kunnen we ze dan eindelijk oppakken en ze laten boeten voor hun vreselijke daden.

    Uiteraard krijgen jullie later meer informatie van mij. Laten we deze maffia familie oppakken!

    Succes en alvast bedankt voor jullie hulp,

    Rick Grimes                                               

     

     TIP: Jullie zullen keuzes moeten maken die niet altijd even makkelijk zijn! Zorg dat zij je niet betrappen op spionage... En laat je niet overhalen om je aan te sluiten bij de familie El Capo!