• Het zaalseizoen is achter de rug. Dat betekend dat we de laatste etappe van het korfbalseizoen gaan starten, de tweede helft van de veldcompetitie. Ook de hockeyers gaan hun kunsten weer buiten vertonen. Speciaal dit jaar is natuurlijk dat we dit mogen doen op een gloednieuw kunstgrasveld!

  Allemaal hartstikke leuk en spannend, maar dit is natuurlijk lang niet zo leuk als het Ten Donck Jeugd Kamp!

  Over minder dan 2 maandjes zal dit spektakel weer los barsten. De voorbereidingen zijn dan ook in volle gang.

  Er hebben zich al bijna 20 kinderen aangemeld, en een blik op de statistieken van voorgaande jaren verteld ons dat we dit jaar vooruitlopen op de cijfers!

   

  Meer info?

  Voor een groot deel van onze kleine Ten Donckers (en de paps en mams) is het Kamp nog erg nieuw. Dit maakt het allemaal extra spannend en misschien zelfs wel een beetje eng. Om deze spanning een beetje weg te nemen zullen wij van de kampcommissie donderdag 15 maart as. tijdens de trainingsuren van de korfbal- en hockeyteams aanwezig zijn voor tekst en uitleg :). Zo kunnen we wellicht een wat beter beeld schetsen van hoe ons kamp er nou uit ziet. Wat doen we zoal op een kampdag? Krijgen de kids wel genoeg te eten? en hebben ze wel genoeg plezier?

   

  Organisatie.

  De kampcommissie bestaat uit Maurice, Remon, Tim, Damayanti, Nanda en Henk. Dit is maar een klein groepje die de algemene organisatie op zich neemt. Tijdens het kamp bestaat de leiding uit zeker 20 mensen. We hebben een keukenploeg, we hebben spelleiders en we hebben begeleiders van de groepjes.

   

  Een gemiddelde dag op kamp.

  Het is natuurlijk erg lastig om een een typische kampdag in één keer te vatten. Elk jaar is weer anders, en we proberen ook zo veel mogelijk als verassing te houden. Toch wil ik, om goed beeld te kunnen geven, een poging wagen.
  De leiding beschikt over een draaiboek die ons helpt om enigszins binnen de juiste tijdskaders te blijven. Zo lopen we geen risico om in tijdsnood te komen voor de belangrijkste zaken; ontbijt, lunch, avondeten, douchen enz. Elke dag staan er verschillende spellen op het programma welke bijna altijd in het bos gespeeld worden. Toch zorgen we er ook voor dat er voldoende 'vrije' tijd is om lekker zelf te spelen.

  08:00 uur: Kinderen opstaan (eigenlijk zijn de kinderen altijd al veel eerder wakker)
  08:30 uur: Ontbijten. Dit doen we altijd met z'n allen.
  11:00 uur: Spel in het bos.
  13:00 uur: Lunchen. Dit doen we altijd met z'n allen, soms lekker in het bos.
  15:00 uur: Spel in het bos.
  18:00 uur: Dineren. Dit doen we altijd met z'n allen.
  20:30 uur: Avondspel.
  22:00 uur: Controle op Teken en de eerste kids gaan naar bed.

   

  Boodschappen-sponsor-actie.

  Zeer binnenkort zal het bekende boodschappen-sponsor-actie-bord weer opgesteld worden in de kantine. Op dit bord kun je aangeven of je één van onze producten volledig of gedeeltelijk wilt sponsoren. Met behulp van dit soort acties proberen we de kosten voor het Kamp zo laag mogelijk te houden.

   

  Voor de vroege vogels.

  Voor de Ten Donckers die echt niet kunnen wachten, en die gewoon goed voorbereid willen hebben we hier onder alvast een meeneem-lijstje.

  • Slaapzak,onderlaken en kussensloop
  • Zaklamp
  • Voldoende schone kleding
  • Sokken & Ondergoed
  • Trainingspak
  • Sportschoenen
  • regenkleding en kaplaarzen
  • Handdoeken
  • Zwemkleding
  • Theedoek
  • Versiering voor de slaapzalen
  • Verkleedspullen voor het thema "....." (het thema wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt!)
  • Vuilniszak voor je vieze kleding
  • Cake voor de leiding
  • Muziek
  • Zakgeld *

   

  Het wordt streng afgeraden om kostbare spullen mee te nemen zoals mobiele telefoons, mp3-spelers, laptops, tablets. Deze zal je simpelweg niet nodig hebben.

  * Hoeveel zakgeld laten we aan de ouders over. Een indicatie van de prijzen in het kampwinkeltje: Blikje drinken €0,40, zakje snoep €0,50, zakje chips €0,50, mars etc. €0,50, flesje AA €0,80. Er wordt naast drinken bij het eten ook tussendoor voldoende limonade geschonken.

   

  Ook mee?

  Ga je ook graag mee? Schrijf je dan zo snel mogelijk in! Er liggen inschrijfformulieren in de kantine. Je kunt ook een inschrijfformulier hier downloaden: Inschrijfformulier kamp.

   

  Sfeerimpressie: