• Na jaren bivakkeren in de derde klas is het Ten Donck vorig jaar gelukt om met een kampioenschap te promoveren naar de tweede klas. Afgelopen zaterdag moest het blauwgele achttal aantreden tegen Ijsselvogels in Moordrecht. Het talrijk opgekomen Ten Donck publiek was met weinig verwachtingen naar Moordrecht gereisd, hun Ten Donck zal dit jaar met vooral vechtkorfbal moeten proberen uit de degradatiezone te blijven. Na de eerste score door Ijsselvogels was het echter Ten Donck dat het heft in handen nam, en zeer gedecideerd een mooie voorsprong opbouwde. Er werd goed gecombineerd en opmerkelijk was dat er over veel schijven gescoord werd, waar normaal de puntschutters voor de doelpunten moeten zorgen. Met een voor zaalkorfbal matige score van 9-5 in het voordeel van Ten Donck werd de rust bereikt. Na de rust werd er in het begin redelijk om en om gescoord, waardoor Ten Donck netjes de voorsprong wist te behouden. Toen Ten Donck echter binnen een aantal minuten de score van 13-10 naar 18-10 wist te vergroten, brak de weerstand bij Ijsselvogels. Met een eindstand van 19-14 waren de eerste punten voor Ten Donck binnen!

De schutters deze wedstrijd: Maurice Desloover 6, Raymond Witvliet 5, Jilmar Dubbeldam 3, Menno Bonnema 2, Lois le Noble 2 en Arlette van Baardwijk 1

Zondag 19 november 2017 om 15:30 wacht in sporthal Reyerpark de volgende geduchte tegenstander, Dubbel Zes 1 uit Den Haag. We hopen dat er weer veel toeschouwers de weg naar sporthal Reyerpark weten te vinden, waar de toegang nog steeds geheel gratis is!!

Na de wedstrijd uiteraard tijd voor de derde helft, muziek afwisselend live en DJ, aangevuld met  geweldige food belevenissen uit de Ten Donck kantine

Voor de jeugdafdeling is Ten Donck nog steeds op zoek naar jongens en meisjes. Van 6 tot 15 jaar kan je met ons ontspannen trainen en competitie spelen, van midden oktober tot en met midden maart trainen we heerlijk binnen in onze eigen sporthal Reyerpark, elke dinsdag en donderdag van 18:30 tot 20:30. Kom gewoon langs op een trainingsavond en neem vooral je trainingsspullen mee!