• Rabobank stelt 50.000 euro beschikbaar ten behoeve van de verenigingen in Ridderkerk, Rhoon, Barendrecht en Heerjansdam. Hoeveel Ten Donck krijgt hangt af van het aantal stemmen dat Ten Donck krijgt van de Rabobank rekeninghouders.

    Op 28 maart ontvangen alle particuliere Rabobank-leden per post van de Rabobank een stemkaart met een unieke stemcode waarmee je online 5 stemmen kan uitbrengen. Van deze 5 stemmen, mag je er maar maximaal 2 aan dezelfde club geven. Uiteraard geef je deze 2 stemmen aan Ten Donck. De overige stemmen mag je op een andere vereniging uitbrengen maar liever niet. Want minder stemmen voor andere verenigingen betekent procentueel meer stemmen voor Ten Donck.

    Wel Rabo-rekeninghouder, maar nog geen Rabo-lid?

    Als rekeninghouder ben je niet automatisch Rabo-lid. Alleen Rabo-rekeninghouders die lid zijn krijgen een stemkaart thuis gestuurd. Heb je wel een Raborekening maar ben je geen lid, geef je dan z.s.m. (voor 1 maart) op als lid van de Rabobank. Dat doe je via www.rabobank.nl/leden

    Alle leden ontvangen eind maart/begin april een stemkaart. Met deze stemkaart kan je stemmen. Vraag iedereen die je kent en een Raborekening heeft om lid te worden en te stemmen op Ten Donck. Als ze nog geen Raborekening hebben kunnen ze natuurlijk ook een Raborekening openen, lid worden van de Rabobank en vervolgens stemmen op Ten Donck. Snel doen want hoe meer stemmen, des te meer ontvangt Ten Donck als bijdrage voor ons jeugdplan en het jeugdkamp.

    Het bestuur !