• Welkom bij Hockey Ten Donck!

  Sinds 2016 zijn we gestart met het oprichten van een hockeyvereniging in Ridderkerk. De vereniging Ten Donck is een sportvereniging die bestaat uit de sporten korfbal en hockey: verder gezamenlijk te noemen: S.V. Ten Donck.

  Op dit moment bestaat ons ledenbestand uit jeugd van 6 t/m 14 jaar.

  We trainen de jeugd iedere donderdagavond op het kunstgrasveld. Tijdens de winter trainen we binnen in de naastgelegen sporthal.

  Dit seizoen 2017-2018 spelen wij nog geen competitie maar wel oefenwedstrijden. Vanaf volgend jaar zullen wij ons aanmelden om competie te gaan spelen.

  Op dinsdagavond om 20:00 uur zijn de volwassenen aan de beurt met zogeheten trimhockey. Trimhockey is leuke recreatieve wijze om hockey te kunnen spelen zonder competitie.

  Wij zijn een groeiende vereniging en daar zijn we erg blij om. Iedereen is welkom!

  Lijkt het je leuk om een keertje mee te trainen stuur dan een mail naar hockeytendonck@gmail.com

  Mocht je besluiten lid te worden kan je het inschrijfformulier downloaden en de verdere instructies volgen op het inschrijfformulier.

  Lidmaatschap:

  • Jaarcontributie seizoen 2017/2018 bedraagt € 100,00 per kind. Dat betekend 1x in de week trainen op kunstgras en tijdens de winterperiode 1x per week binnen trainen.
  • Het lidmaatschap loopt van 7 september 2017 t/m 5 juli 2018.
  • Om te ontdekken of hockey bij je past, krijg je 2 proeftrainingen. Tijdens deze trainingen krijg je een hockeystick te leen.
  • Wanneer je na de proeftrainingen lid wilt worden dien je het inschrijfformulier in te vullen en volgens instructies op het inschrijfformulier te retourneren. Ook dien je dan voor een eigen hockeystick, mondbeschermer en scheenbeschermers te zorgen.
  • Voor de binnen trainingen zijn zaalschoenen verplicht.
  • Lees zorgvuldig de voorwaarden die bij het inschrijfformulier zijn gekoppeld.