• Welkom bij Hockey Ten Donck!

  Kennismaken

  Sportvereniging Ten Donck is in 2016/2017 gestart met de opzet van hockey. Dat begon met alleen trainingen. Inmiddels is de start van de competitie een feit. Momenteel bestaat ons ledenbestand uit een meisjesteam variërend in de leeftijd van 8 -12 jaar dat erg enthousiast is. Uiteraard zijn nieuwe, enthousiaste leden altijd welkom.

  Heb je zin om te gaan hockeyen bij een kleinschalige club? Kom dan een keer kijken of  train een keer mee en maak kennis. In de winterperiode trainen we in de zaal op woensdag van 18:30 uur - 19:30 uur. Na de voorjaarsvakantie zijn de trainingen weer buiten op dinsdag en donderdag van 18:30 uur-19:30 uur. Wil je wat meer informatie of meetrainen, stuur dan even een mail naar hockey@tendonck.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

   

  Lidmaatschap

  Mocht je enthousiast zijn geraakt na de kennismaking en je wilt lid worden van Hockey Ten Donck, dan kun je je inschrijven door middel het inschrijfformulier (klik hier). Na ontvangst van het formulier krijgt u van ons zo spoedig mogelijk bericht.

  Zodra je officieel lid bent kun je lekker wekelijks trainen en wedstijden gaan spelen. Hiervoor dien je een aantal zaken zelf aan te schaffen. Wat heb je nodig:

  • Hockeyschoenen voor op het kunstgras en hockeyschoenen voor in de zaal

  • Hockeystick voor buiten en een hockeystick voor in de zaal

  • Scheenbeschermers

  • Bitje/mondbeschermer

  • Tenue

    

  Contributie

  Voor seizoen 2019 | 2020 zijn de volgende contributies vastgesteld:

  F-jeugd

  € 135,00

  Tot en met7 jaar

  E-jeugd

  € 180,00

  8 of 9 jaar

  E-trainingslid

  € 120,00

   

  D-jeugd

  € 230,00

  10 of 11 jaar

  D-trainingslid

  €120,00

   

  C-jeugd

  € 235,00

  12 of 13 jaar

  Beëindiging lidmaatschap

  Uiteraard vinden we het jammer als je weggaat, maar je kunt je lidmaatschap beëindigen door middel van het sturen van een email naar  hockey@tendonck.nl. Dit dient te gebeuren vóór 15 mei van het lopende jaar.