• Sinds het stoppen van de Ridderkerkse hockeyclub De Waele was het niet mogelijk om in Ridderkerk te hockeyen. Maar daar komt wellicht verandering in !

  Op initiatief van sv Ten Donck worden, in samenwerking met stichting Sport&Welzijn en de andere sportverenigingen op het Reyerpark, op de velden van Ten Donck op het Reyerpark een 5-tal hockey-trainingen georganiseerd waarbij jongens en meisjes in de leeftijd van 5 – 12 jaar (groep 3 t/m groep 8) kennis kunnen maken met hockey.

  De trainingen worden gegeven door Thomas van de Duyn, selectiespeler van de hockeyclub Leonidas en wel op de woensdagen 23 en 30 maart en 6, 13 en 20 april 2016 elke keer van 15.00 uur tot 16.00 uur.

  Verzamelplaats is het clubhuis van Ten Donck op het Reyerpark.

  Voor hockeysticks en ballen wordt uiteraard gezorgd.

  Je hoeft je niet op te geven want iedereen die mee wil trainen is welkom.

  Bij voldoende animo wordt er vervolgens wekelijks een training verzorgd en worden mogelijk na de zomervakantieperiode zelfs al wedstrijden georganiseerd.

  Hopelijk is dit een start van een nieuwe hockeymogelijkheid in Ridderkerk maar daar is wel hulp bij nodig. We zijn dan ook op zoek naar “oud-hockeyers” die zich willen inspannen om hockey in Ridderkerk weer mogelijk te maken.

  Voor meer informatie kunt u mailen naar info@tendonck.nl.