• Vanmiddag hervatte Sportvereniging Ten Donck de korfbalcompetitie in de 3e klasse met een 16-16 gelijk spel tegen DKV Victoria uit Diemen. De ploegen welke 6e en 8e in de ranglijst stonden met beiden 4 punten waren zeer aan elkaar gewaagd. Ten Donck opende de score en nam een 2-0 voorsprong. Kort daarna werd het initiatief over genomen door DKV dat zelfs op 2-3 voor kwam. In het vervolg van de eerste helft bleef deze voorsprong en liep Ten Donck constant achter de feiten aan. DKV kwam op 4-7 waarna Ten Donck iets terug kwam. De rust werd bereikt met een 9-10 stand. In de tweede helft lag het tempo hoger en vocht Ten Donck zich knap terug in de wedstrijd welke niet echt hoogstaand was. Ten Donck kwam zelfs op een voorsprong maar wist dat helaas niet uit te bouwen naar een verschil van 2 waardoor het tot einde spannend bleef. DKV bleef stug tegenstand bieden en kwam telkens na een score van Ten Donck ook met een score. Bij de gelijke stand van 16-16 kregen beide ploegen in de slotfase nog een paar kansen maar scoorden niet meer. Door dit punt en het verlies van Aurora tegen Crescendo is Ten Donck van de laatste plaats af en staat het nu 7e. Volgende week speelt Ten Donck een wederom belangrijke wedstrijd tegen Furore in Zaandam dat slechts 1 puntje meer heeft en op de 5e plaats staat. Scores van Ten Donck; Maurice Desloover en Leon Scholts 4x, Tim Zevenbergen en Jordy Tiemens beiden 3x en Marlon de Reuver en Jaleesa Weynschenk beiden 1x.

20160110_td_dkv3_360x480

20160110_td_dkv4_360x480

20160110_td_dkv5_360x480

20160110_td_dkv6_360x480

20160110_td_dkv7_360x480

20160110_td_dkv8_360x480

20160110_td_dkv9_360x480

20160110_td_dkv10_360x480